První narozeniny "A" Quick Dash :-)

První narozeniny našich prvních QuickDashátek jsme oslavili společně :-) 
V sobotu 22.7.2017 jsme se sešli v Chrudimi s Aicem, Ájou a tatínkem Xandrem. Strávili jsme spolu krásné odpoledne procházkou po Chrudimi, návštěvou cukrárny a večerním posezením u pizzy. 

V neděli, přímo na den narozenin, jsme se vydali k paní Rájové do Dajavery v Načešicích na trénink pasení oveček. Tam se k nám přidala rodina Alpiho a Arnošta. Aimee bohužel nedorazila.
Po vzájemném přivítání sourozenců, kteří už opravdu nejsou štěňátka, ale dospělí psi, plní energie a nadšení pro všechno, jsme se postupně prostřídali u oveček. Pro kluky to byla jejich první návštěva u ovcí, Ája už u nich párkrát s paničkou byla. Locy viděla ovečky naposledy tak před dvěma lety. Všichni v košáru projevili svůj vrozený isntinkt, z čehož máme všichni velikou radost. Šlo jim to dobře, jen my páníčci jsme jim to trochu kazili :-D Tatínek Xandro, nejzkušenější v pasení z rodiny, pak pracoval s ovečkami i mimo košár. Musím říct, že jsem byla velmi ráda, že se toto setkání podařilo. A společné pasení byl výborný nápad. Bylo to moc fajn a já doufám, že jsme inspirovali páníčky našeho prvního vrhu k nové společné aktivitě s jejich pejsky a to k pasení, které prostě k borderkám patří. I mě motivovalo a myslím, že dáme s Locykou pasení zase šanci :-) 

Po tréninku u oveček už nás trochu zlobilo počasí a začalo pršet, i přesto jsme dali ještě společnou procházku. Musím říct, že Locy už ze svých dětí nebyla tak nadšená jako před půl rokem :-D Spíše ji obtěžovaly a žárlila na ně. Asi se bála, že si je zase odvezeme domů :-) Nejvíce se měla ke Xandrovi. Je to prostě láska :-) 
Pak následoval zasloužený oběd v restauraci a poté jsme se všichni zase rozjeli do svých domovů.
Moc si vážím, že si páníčci udělali čas a dorazili! Obzvláště pro Helene s Xandrem to byla dlouhá cesta. 
Děkuji vám všem!!!
Tak třeba zase za rok, QuickDashátka :-) 

Arnošt - A Kind of Magic Quick Dash

 

Ája - A Pretty Cuckoo Quick Dash

Aico -  All or Nothing Quick Dash

Alpi - Always Ready Quick Dash

Locyka

Aico - All or Nothing Quick Dash

Ája - A Pretty Cuckoo Quick Dash

Xandro von den Buschchaoten