Účast na mezinárodním mistrovství ČR border collií v agility - Třebíč 2.- 4.6.2017

První červnový víkend jsme strávily v mé rodné Třebíči na mistrovství borderek v agility. Vždycky jsem se téhle akce chtěla účastnit a až letos nám to s Locy vyšlo, protože letos se u nás nerodilo žádné dítě ani štěňátko :-D 
Atmosféra byla skvělá! Příjemní a usměvaví lidé, nádherní psi, vstřícní pořadatelé a skvělí rozhodčí. Locy a já jsme si spolu užily opravdu nádherné tři dny. 
Závodily jsme v kategorii A1, protože nám to dovolovala pravidla mistrovství - ještě nemáme splněnou zkoušku A2 na výbornou bez chyb. A i přesto a nebo právě proto, že jsme neměly vůbec žádné ambice, jely jsme si to prostě jen užít, se nám běhalo krásně a ani jeden s osmi běhů jsme se nediskvalifikovaly. Chyby byly, pár odmítnutí taky, ale pro mě bylo důležíté, že jsme si s Locy na parkuru rozumněly a bavilo nás to :-) Jeden jumping jsme zaběhly čistě a dostaly za něj nádhernou kokardu.
V celkových součtech jsme obsadily 7.místo v kategorii A1!
Odjížděly jsme unavené, ale s novým elánem a chutí do tréninku. Zapracujeme na chybách a příští rok se třeba zase na tuto nádhernou akci vrátíme :-)

2 naše běhy zde: www.youtube.com/watch?v=cEANlx0jyXQ
                              www.youtube.com/watch?v=_KRE9ptHOjo
Čistý jump bohužel nebyl zachycen :-/