Výstavní premiéra Aimee a Aica na oblastní výstavě České Budějovice 4.3.2017

Mám velmi dobrý pocit z krásné sluncem zalité soboty, strávené s Aicem, Aimee a jejich páníčky na jejich první výstavě. Samozřejmě za podpory mamky Locyky a k naší velké radosti i taťky Xandra :-) Moc si vážím Helene, majitelky Xandra, která se o naše štěňátka velmi zajímá a máme v ní velkou oporu! Neodradí ji dlouhé cestování a zúčastňuje se našich společných setkání a ještě nám ty příjemné okamžiky dokáže zvěčnit v podobě nádherných fotografií! Je to doslova perfektní přístup a myslím si, že se to u majitelů krycích psů jen tak nevidí. Díky, Helene! :-)

Byla jsem nadšená z chování našich dvou odchovanců. Nové prostředí plné psů a lidí zvládali skvěle. Byla jsem náležitě přivítaná tucty láskyplných "pusinek" jak od Aimee tak od Aica. Je více než jasné, že toto mají po mamince :-D
Ve výstavním kruhu se jim vedlo dobře. Samozřejmě to bylo pro ně nové, takže mají co trénovat, ale i přesto, že pan rozhodčí preferoval spíše těžší typy, si odnesli známku Velmi nadějnou s pěknými posudky :-)

Následně jsme všechny naše čtyřnohé nechali proběhnout na travnaté ploše v areálu výstaviště. 
Proběhly i pokusy vyfotit Aimee a Aica ve výstavním postoji, ale i přes všechnu snahu se to moc nepodařilo. Ale s tím se u puberťáků počítá :-) Potrénují a příště to třeba výjde :-)

4.3.2017 Oblastní výstava České Budějovice
rozhodčí: Karel Hořák
Aico - Velmi nadějný 2 
Aimee - Velmi nadějná 1

Aico, Xandro, Locyka, Aimee
 

Aico a Aimee
 

Aimee 

Aico