Výstavní premiéra Alpiho a návštěva Arnošta 8.5.2017

Ve sváteční pondělí 8.5.2017 jsme s Locykou jeli podpořit také Alpiho na jeho první výstavu - krajská výstava v Mladé Boleslavi. A musím říct, že Alpi se choval perfektně. Ve své látkové boudičce v klidu odpočíval, než přišel na řadu a nebo když čekal na paničku, která pro něco odběhla. Před kruhem byl Alpi přeci jen malinko nervózní, stejně jako jeho panička, ale byli v tom spolu a nakonec to zvládli skvěle. Bylo vidět, že spolu pilně trénovali. Moc se mi líbilo, že na něj Jarmila v kruhu mluvila a chválila ho. Do příště musí ještě trošku zapracovat na postoji, ale na poprvé výborný výkon, čemuž odpovídal i výborný posudek a hodnocení.

Rozhodčí: Petra Márová
Třída mladých: Výborný 1
Na výstavu nás přijel navštívit i Arnošt s páníčky, což bylo velmi milé. Arnošta jsem viděla poprvé od jeho odchodu do nového domova. Vyrostl z něj krásný pes plný energie. S Alpim si velmi rozumněli a na společné procházce spolu běhali jako o závod. Mamka Locy se k nim s mateřskou rozvahou také přidala a pohled na ně byl moc hezký.
Arnošt potřebuje ještě zapracovat na udržení pozornosti a na přivolání, ale jinak je to velmi milý a společenský puberťák.
Po procházce následoval již tradiční oběd v restauraci, kde jsme spolu všichni strávili velmi hezký čas.
Jsem moc ráda, že oba kluci mají milující rodiny a mají se dobře.
Těším se moc na příští setkání!